Реєстрація | На сайт | Пошук | Нинішні дописи | Позначити усі розділи як прочитані |
![]() |
|
Наші тваринки Про тих, хто ділить з нами дах, стіл, а іноді й ліжко |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#11 |
Owner
|
Додик ест маслины (чёрные) и арбуз.
Маслины у нас все коты ели, но не в "котёночьем" возрасте, а постарше. Предыдущий наш Додик арбуз тоже ел, но предпочитал дыню. Дыню в этом году мы еще не покупали, надо будет проверить, понравится ли дыня молодому Додику. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Owner
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Owner
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Owner
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Owner
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Owner
|
Додик весит больше 3-х кг... однако!
Мы думаем, не переименовать ли его из Додика в Сырник. Любит творог. Но сырники - это просто любовь до дрожи. Сырники я делаю без муки, на фруктозе (без сахара) и выпекаю на сухой сковородке. Птицы едят. А Додик-Сырник их жрёть - не оторвать. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Owner
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Owner
|
А вот и ёлочка!
Пока обнюхал нераспакованную. Посмотрим, что будет дальше... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Owner
|
Ялинка стоїть.
Робила вчора велике прибирання. Додік був у гарному настрої, тому надумав погратися з віником та шваброю. Ми його ніколи не били, тому зрозуміло, що він не боїться віника. Треба було бачити його обличчя.... коли він зрозумів, які то гарні іграшки! У ньго прямо було написано: "А що, так можна було??? Скільки часу згаяно зазря!" ![]() А ще він їсть кабачкову ікру. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Owner
|
Вчора зробили Додіку операцію по кастрації. Все... він більше не "чоловік"...
Записалась заздалегідь. Виявилося, що наш лікар, Максим, вже там не працює ("тимчасово", як кажуть дівчата на ресепшені), бо він мобілізувався. Щіро бажаю йому всього найкращого і повернутися со щитом. Наша докторка теперь дівчина Яна, дуже гарна, уважна, все докладно розповідає. Виявилося, що я безнадійно відстала від життя: сучасна медицина вражає. Операція катрації зараз робиться "без разрізів", шви не накладаються. Круто... Зробили УЗІ серця, бо у них там так заведено, перед наркозом. На 12:00 віднесла його, потім десь о 13:30 докторка зателефонувала, що операція пройшла без ускладнень, все добре, і на 17:30 мене запросили "забирати дитину". "Дитина" дома десь годину була трохи сонна, такий ласковий, "гладибельний", не кусався... а потім "прокинувся" і... і у мене знов всі руки покусані. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Параметри теми | Пошук у темі |
|
|